Hösten är Kommen

Visst är det så att Ni gärna hade fått känna av den härliga sommarvärmen ett tag till?
visst är det så att många av Er blir lite lätt deprimerade när hösten kommer och därmed också mörkret? Jag hade den känslan när jag själv var runt 20-25 år gammal. Nu på lite ”äldre” dagar har jag dock börjat älska hösten. I min stad finns två otroligt fina lönnar just nu, den ena är knallgul och den bredvid är grön innerst inne, men de yttre löven lyser som glöd. Jag uppskattar färger,alla ljus man kan tända med gott samvete,dofter och en tung rökelse i huset som står. Efter en regnig och blöt promenad är det underbart! att komma in i ett varmt hus och få höra regnet smattrar mot fönstret.

Den största kärleken med hösten är all svamp i skogen. Favoriten är det högsäsong för just nu- trattkantareller. Det är tänkt att jag ska ta mig ut på en skogstur imorgon och jag hoppas på att få dela lite bilder med Er 😊

Bara jag fått ordning på allt här inne så kommer kategorier komma upp. Här kommer det nämligen skrivas om det mesta! Samlevnad,relationer,naturens örter och livet i allmänhet.
Hoppas Ni hittar hit på något sätt och följer mig i min värld bland kryddor,örter och livserfarenheter en del av er kanske kan ha nytta av någon gång genom livet.

Njut nu,med ljus,en kopp te och släpp alla tankar över natten. Det finns ingenting vi kan göra nu som vi inte kan göra imorgon. Vila hjärnan och kom igen med fulla batterier till en ny dag!

Kram på er/ F