Rensning av energier!

Anledningen till att rensning av energier i framför allt bostäder förekommer, är att det finns negativa energier där som behöver rensas bort och bytas mot positiva energier. De som bor i bostaden känner av obehagliga känslor som finns kvar efter att andra personer som har bott i bostaden eller att det har hänt saker i bostaden som varit obehagliga.

De minnena finns kvar som energier. Det händer att jag får samtal till mig som medium att hjälpa till med rensning av energier som förekommer, ofta i hemmet hos den som kontaktar mig. Det har hörts ljud i bostaden som fotsteg i trappor och skuggfigurer förekommer.

För att rensa bostaden kan vit salvia användas som rökelse, vilket jag upplyser om att köpa och använda. Är det en person som hör av sig som har kunskap om andligheten, kan jag be personen att tillbe änglarna också.

Finns här för dig!

Rebecca